Η KX plastics είναι μια νεοσύστατη οικογενειακή εταιρεία πλαστικών φιαλών και ειδών συσκευασίας με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, που ιδρύθηκε από άτομα με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Η KX Plastics, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τον εξυγχρονισμένο βιομηχανικό εξοπλισμό που διαθέτει, παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές, λαμβάνοντας υπόψη τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών αλλά και αυτές που ορίζει η σύγχρονη αγορά.

Κύριος μέλημα μας, η συνεχής και διαρκής ανάπτυξη και εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, η άμεση εξυπηρέτηση και η άρτια συνεργασία μας με πελάτες και προμηθευτές με υπευθυνότητα και σεβασμό. Δίνοντας έμφαση στη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων μας και στη δημιουργία και διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης, πετυχαίνουμε την διαχρονική ικανοποίηση των πελατών μας και την προτίμηση στα προϊόντα μας.

Η ΚΧ Plastics παράγει πλαστικές φιάλες (χωρητικότητας από 100ml έως 4 Lt) και μπιτόνια χωρητικότητας 4 Lt για κάθε χρήση. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το χρωματισμό των φιαλών και των μπιτονιών ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις επαγγελματικές τους ανάγκες.
Η εταιρία έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να παράξει κατόπιν αιτήματος καλούπια και προϊόντα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, τοποθετώντας τον ετσι στο επίκεντρο και κατανοώντας τις ανάγκες του σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά.

Η εταιρεία